Martabak

Duh , panutan…
didieu kuring nungguan
ditempat biasa urang duaan
silih tembrakeun rasa  jeung kahayang
silih anteur nuntaskeun hasrat

Duh , panutan…
lami kuring nungguan
nahan kahayang nu ngabelenggu
nahan hasrat nu pageuh ngeukeup kana kalbu
tapi waktu karasa beku teu maju

Duh , panutan…
didieu kuring lami nungguan
nungguan martabak nu dibumbuan

___oOo___

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s